Filme & Seriale

American Crime Story: OJ Simpson & Gianni Versace

Serialul American Crime Story sigur vă e cunoscut, dar în cazul în care nu ați auzit de el până acum o să vorbesc puțin despre în articolul de față, articol ce vine ca o recomandare.

Apărut în 2016 cu primul sezon, American Crime Story s-a dorit a fi varianta mai puțin horror a unui alt preferat al publicului, American Horror Story (la care am zis pas, pentru că nu mă împac cu genul horror, dar sunt sigură că e foarte bun — dacă sunteți adepți ai genului horror, îmi iau libertatea să vi-l recomand deși nu l-am vizionat).

American Crime Story este un serial antologic ce prezintă, per sezon, câte o crimă super mediatizată din America ultimilor ani.

 

Primul sezon, The People v. OJ Simpson îi are în distribuție pe Cuba Gooding Jr., Sterling K. Brown, Sarah Paulson, Kenneth Choi, Christian Clemenson, Bruce Greenwood, David Schwimmer, John Travolta, Courtney B. Vance.

În parte bazat pe cartea lui Jeffrin Toobin, The Run of His Life: The People v. O. J. Simpson, sezonul 1 se desfășoară mai mult în tribunal și e foarte mișto mai ales pe partea de dezvoltare a personajelor, în special pe dezvoltarea Marciei (Sarah Paulson, o actriță care nu-mi place și poate de asta mi-a fost tare ușor să displac și personajul ei). Trailer aici.


Sezonul al 2-lea, The Assassination of Gianni Versace îi are în distribuție pe Darren Criss, Edgar Ramirez, Ricky Martin, Penelope Cruz.

În parte bazat pe cartea lui Maureen Orth, Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History, sezonul 2 nu ajunge la tribunal pentru că se focusează mai mult pe portretizarea unui psihopat care a fost prins prea târziu, cam cu 5 crime prea târziu. Totul a luat amploare atunci când l-a omorât pe desginerul Gianni Versace chiar în fața casei lui din Miami Beach. Trailer aici.


Urmează al 3-lea sezon cât de curând! 😍

One thought on “American Crime Story: OJ Simpson & Gianni Versace

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: