Se întâmplă uneori ca un film să-mi depășească așteptările. Și atunci vreau să vă povestesc despre el.

miracles-from-heaven-2016-poster

De Miracles from Heaven am aflat atunci când micuța Kylie Rogers a fost distribuită în rolul principal. O văzusem anterior în The Whispers (serial foarte bun anulat de ABC după 1 sezon), în filmul Fathers and Daugthers (2015) unde joacă alături de Russell Crowe și într-un episod al serialului Chicago PD (unul dintre serialele mele preferate; sezonul 3) și m-a impresionat de fiecare dată. Are un viitor frumos dacă o ține tot așa 🙂 Unde mai pui că o să joace și în Collateral Beauty, unul dintre cele mai așteptate filme de mine în această iarnă.

miracles-from-heaven-2016-jennifer-garner

În aprilie 2015, Christy Beam a lansat cartea Miracles from Heaven: A Little Girl, Her Journey to Heaven, and Her Amazing Story of Healing care conține povestea fiicei mijlocii a familiei Beam. Nu voi dezvălui mai în amănunt ce conține, din 2 motive, unu pentru că n-am citit-o și doi pentru că risc să dau spoilere în ce privește acțiunea filmului bazat pe cartea cu pricina. În iulie 2015 au fost demarate filmări în Atlanta, Sony Pictures Entertainment primind drepturi de adapatare, iar pelicula având în distribuție nume ca Jennifer Garner, Martin Henderson, Eugenio Derbez și Queen Latifah.

jennifer-garner

Anul 2011, ne întâlnim cu familia Beam, o familie fericită. Anna Beam, copilul mijlociu al familiei, se îmbolnăvește aparent peste noapte, luptându-se cu tulburări de motilitate, asta însemnând că nu se mai poate hrăni decât utilizând sonde. Toți doctorii la care părinții Annei au fost, au pus diagnostice precum “intoleranță la lactoză” sau “reflux de acid”, însă mama ei, Christy, e convinsă că fiica ei suferă de ceva grav. Jennifer Garner interpretează rolul lui Christy și este acolo o scenă în particular, răbufnirea din spital, în care pur și simplu am adorat-o.

I lost my faith. Because of that, I didn’t see what was all around me. Albert Einstein said there are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle and the other is as though everything is a miracle. I’m the first to tell you I wasn’t living my life as though everything is a miracle. I missed a lot. Miracles are everywhere.

La prima impresie, mai exact după ce am văzut trailerul și am citit sinopsisul, mă gândeam că o să dau play unei alte drame de familie, poate ceva cu mare accent pe credința în Dumnezeu, în mare parte ceva lejer. Însă filmul ăsta chiar m-a inspirat și m-a făcut să cred și mai tare că miracolele chiar există.

Vizionare trailer:

It’s all right, Mom. Not everyone’s gonna believe. And that’s okay. They’ll get there when they get there.

2 thoughts on “Recenzie: Miracles from Heaven (2016)”

Let me know you think - add a comment below!